Before & After: Watch this Brooklyn Apartment Grow Up – Sweeten

(Image credit: Sweeten)

Hissan and Sophia found their dream home in Brooklyn, but the kitchen was less than ideal. Besides the out of date faux-cherrywood finish, the cabinetry also seemed squatty and inappropriate in the space, adapted to a room with much lower ceilings. In their quest to renovate the kitchen and make it more appropriate for the space, they also wanted to rework a long but awkward hallway, a necessary but not particularly attractive part of the unit’s floorplan.

READ MORE »

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s